SCHATKAART

Vindt alle schatten van het Zeeheldenkwartier met een heuse schatkaart!

Pssst.... er zijn ook mooie prijzen te winnen!

Haal de schatkaart op (gratis) en wandel langs alle schatten van het Zeeheldenkwartier. Bewaar de schatkaart goed, want hier kun je mooie prijzen mee winnen.


OPHAALPUNTEN SCHATKAART
De schatkaart ligt vanaf 24 oktober voor je klaar bij de volgende ophaalpunten:

Heinde en van Verre, Vondelstraat 48

Watt Design, Laan van Meerdervoort 94 a

Bierens Verf & Wand, Waldeck Pyrmondtkade 676

WNKL, Piet Heinstraat 57

WANDELROUTES

Op de schatkaart kun je drie routes volgen: geel, blauw en oranje. De routes nemen je mee langs de pareltjes van de wijk. Kijk op de pagina 'Programma' en koppel jouw wandeling aan leuke activiteiten en acties.

PRIJZEN

Bij iedere locatie die je bezoekt kun je een stempel of sticker vragen als bij een spaarkaart. Heb je van één route álle stempels of stickers, dus heb je een volle route? Dan maak je kans op mooie prijzen!

Noteer je naam en contactgegevens duidelijk op de schatkaart. Lever de schatkaart in Op een startpunt of eindpunt van een willekeurige route en doe dit vóór 5 november 2019. (kan eventueel ook in de brievenbus)

TIPS

Je kunt de schatkaart voor meerdere routes gebruiken. Je hebt alle 8 dagen de tijd om de stempels en stickers te verzamelen. Plan je routes vooraf als je wilt deelnemen aan workshops, een demonstratie of lezing wilt bijwonen. Check nog even wat de openingstijden van de winkels zijn op de eigen sites. Deze vind je bij 'Locaties'.

Contact

Voor vragen over de Woelige WoonWeek 2019 kunt u contact opnemen met Vanessa Kervezee - Interieurontwerp Den Haag via info@interieurontwerpdenhaag.nl | (bij spoed bel 06-30654904)

Vanessa Kervezee - Interieurontwerp Den Haag
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin